Zoeken naar opleidingen media

 
opleidingen media
 
Media en Entertainment Business Professionele Bachelor Thomas More.
Campus Mechelen De Ham. Vragen over deze opleiding? Aarzel niet en contacteer instroommeb@thomasmore.be. Media en Entertainment Business. Don't beat the media. Video of Ontdek Media en Entertainment Business bij Thomas More. Vroeger was het simpel. Je had radio en televisie kranten en tijdschriften. En daarna ook internet. Nu ook Facebook apps en iPhones. De media en entertainmentwereld is op korte tijd grondig door elkaar geschud. Je bent er het levende bewijs van je kijkt naar films op je computer luistert naar muziek via Deezer en Spotify deelt nieuws en beelden op sociale media. Alles is met elkaar verbonden en iedereen maakt er deel van uit.
Mediatraining en omgaan met de pers cameratraining en interviewtechnieken.
Michel Peremans werkte meer dan 16 jaar voor televisie en bekleedde leidinggevende posities als communicatie en campagne-expert bij internationale organisaties. Als drietalige coach en trainer biedt hij interactieve en professionele opleidingen rond pers communicatie en media. Robin Vissenaekens is een Vlaams journalist presentator en reportagemaker. Robin Vissenaekens begon zijn carrière als reporter voor diverse VTMprogramma's. Sinds kort is hij eindredacteur op de nieuwsdienst. Robin werkte ook geruime tijd voor de VRT en als reporter voor Vlaanderen Vakantieland. Daarna werd hij een van. de producers van de radiozender MNM. Robin is tevens gastheer en schermgezicht voor diverse programma's op de regionale zender ATV. Als ervaren journalist en presentator is Robin Vissenaekens een uitstekend mediatrainer.
Mediaschool Fotografie film en ICT.
Je kan kiezen tussen groepslessen of een thuisstudie. Op verschillende momenten doorheen het jaar kan je starten met een groepsles. De cursussen gaan door in onze campussen die verspreid zijn over heel Vlaanderen. Je krijgt er les van professionele en ervaren docenten. Je kan elke dag van het jaar starten met je opleiding. Het cursuspakket wordt je thuis bezorgd. Je studeert op je eigen tempo.
Social media consultant Syntra AB.
Ook voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om aanwezig te zijn op sociale media en de dialoog aan te gaan met de prospect/klant. Je ziet dan ook steeds meer vacatures verschijnen voor social media professionals en community managers. Sociale media training is dan ook onontbeerlijk geworden voor iedere MARCOM professional. Wil je hen als consultant helpen om op een strategisch manier gebruik te maken van social media? Wil je hen op weg zetten om social media te integreren in hun marketing en communicatieplan? Of ben je als communicatie IT of marketingmedewerker misschien zelf al actief op een of andere sociale netwerksite maar eerder ad hoc? Dan is deze gecertificeerde sociale media training beslist iets voor jou! De opleiding eindigt met een pitch van je eindwerk voor een vakjury.
Het aanbod Audiovisuele en nieuwe media opleidingen Syntra West.
Antiek restauratie en boek. Financiën boekhouding verzekeringen 72. HRM sociale wetgeving 50. Inkoop verkoop marketing 95.
Grafische en digitale media Arteveldehogeschool Gent.
Grafische en digitale media. Apps ontwikkelen websites ontwerpen advertenties vormgeven foto's maken en bewerken de commerciële en financiële kant van een grafisch bedrijf doorgronden of zelf een zaak opstarten? Waar je ook van droomt binnen de grafische en digitale media deze opleiding is dé springplank voor je carrière! Je hoeft geen tekenaar of kunstenaar te zijn maar je bent wel gepassioneerd door creativiteit en techniek. Ontdek wat we van jou verwachten. Het eerste semester is gemeenschappelijk.
Groenplaats.
Brusselstraat 45 2018 ANTWERPEN. T 32 3 613 13 13. Traject van professionele bachelor Office Management. Hier draait alles rond digitale strategie een content driven marketingplan opzetten dat klantgericht doelgericht en effectief werkt. Je optimaliseert alle online inspanningen kanalen en inhoud. Je creativiteit bloeit helemaal open je lanceert straffe ideeën en zet trends om in efficiënte digitale strategieën. Uniek we vertrekken van je talenten en je passie. Je stippelt een persoonlijk parcours uit via zelfgekozen expert classes. Dankzij real-life opdrachten bedrijfsbezoeken gastcolleges en stages ontdek je de wondere wereld van digitale transformatie. Wekelijks delen inspirational coaches hun expertise in workshops.
mediarte.be.
Filmsector sluit aan bij mediarte.be. U bevindt zich hier.
Grafische en Digitale Media AP Hogeschool Antwerpen.
Home / Wetenschap en Techniek / Opleidingen / Grafische en Digitale Media. Grafische en Digitale Media. Schrijf je nu in. Als student Grafische en Digitale Media werk je dagelijks met verschillende vormen van media. Je ontwerpt websites en blogs of specialiseert je in het design van gedrukte media kranten tijdschriften boeken folders verpakkingen en nog zo veel meer. Veel van onze studenten zijn creatief bezig willen fotos digitaal bewerken en documenten of websites opmaken. Sommige studenten willen eerder de technische aspecten onder de knie krijgen om een productieproces te kunnen leiden. Nog anderen zijn dan weer eerder commercieel aangelegd.
Marketing sales en social media SYNTRA Midden-Vlaanderen.
U bevindt zich hier. Home Marketing sales en social media. Marketing sales en social media. Kriebelt het bij het horen van termen zoals leads targets virale campagnes? Droom je van een boeiende carrière in de marketing sales of communicatie? Ga de uitdaging aan en haal het beste uit jezelf tijdens één van onze praktijkgerichte opleiding. Ben je al actief in de sector en wil je graag hogerop klimmen? Onze professionele bijscholingen geven je graag een duwtje in de rug! 1 dag per week. Meerdere dagen per week. Aantrekkelijke nieuwsbrieven met MailChimp.

Contacteer ons