Resultaten voor cursus multimedia

 
cursus multimedia
 
CVO DE AVONDSCHOOL Multimedia.
Hoe maak ik een diapresentatie? Hoe zet ik mijn oude lps om naar mp3s? Hoe maak ik een videomontage? Dit zijn slechts enkele aspecten van de cursus Multimedia. Je ontdekt in deze cursus de vele mogelijkheden bij het werken met digitale fotos digitaal geluid en digitale video. Initiatie in de multimedia is de aangewezen instapmodule voor diverse audiovisuele richtingen. De lessen zijn zeer praktijkgericht. Stap voor stap leer je. multimediamogelijkheden in Windows 7. werking van digitale camera en scanner. fotos opslaan selecteren aanpassen en verbeteren. fotos van digitale camera en scanner opslaan op uw pc. fotos afdrukken via pc of online. fotos verzenden via mail. basishandelingen voor bewerking van digitale fotos. ordenen van digitale fotos.
cvo MIRAS.
Multimedia All-in-One.
Verzamel en combineer beeld geluid en tekst. De cursus Multimedia All-in-one is bestemd voor wie creatief aan de slag wil gaan met beeld geluid en tekst. Dit is een logisch vervolg op de startersopleidingen PC initiatie PC internet. Na het volgen van de cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig multimediamateriaal digitaal te verzamelen en te verwerken met tools zoals Pixlr Moovly Audacity Mindmeister. Vertrouwd zijn met het basisgebruik van de computer en het internet. Ontdek interessante weetjes over onze informatica cursussen.
Multimedia.
Wil je de mogelijkheden van je PC verder ontdekken? Foto muziek en video zijn dé sleutelwoorden van de cursus Multimedia. Hoe zet ik mijn prachtige vakantiefoto's op CD of op het internet? Hoe maak ik van mijn PC een heuse jukebox? Hoe brand ik muziek op een CD? Hoe voeg ik muziek toe aan mijn fotoreportages? Welke technieken bestaan er om foto's en video's tot leven te brengen? Samen met ervaren leerkrachten maak je kennis met verschillende soorten software en online diensten. Dit alles gekruid met handige tips en trucs! De cursus richt zich tot beginners in de wereld van de multimedia.
voorwaarden cursus Multimedia volwassenenonderwijs avondschool.
Help mijn huis werkt draadloos smart woning. ICT nascholing voor lesgevers. 1 jaar Creative Cloud Adobe 6499 Download procedure. Lesmoment Start Einde Pauze 10 min. Voormiddag 900 1200 1045. Namiddag 1300 1600 1445. Fotografie 4 lesuren Namiddag 1300 tot 1700 Avond 1800 tot 2200. Lichaamsverzorging Kapper en Fotografie 4 lesuren Avond 1825 2219. 16 jaar zijn uiterlijk op 31 december van het huidige jaar 15 jaar zijn op de inschrijvingsdatum en al twee verschillende leerjaren van het secundair onderwijs gevolgd hebben.
Cursus multimedia workshop.
Duur van de opleiding. U bent hier Opleidingen Computer Cursussen Multimedia workshop. Duur opleiding 60 LT.
Cursus Multimedia CVO.
De wereld van beeld en muziek kent geen geheimen meer na deze cursus multimedia. Je kan in en uitvoerapparatuur aansluiten en gebruiken scanner digitaal fototoestel geluiden en beelden verzamelen digitaliseren bewerken en vastleggen multimedia op het internet zoeken en gebruiken. Uniekweekendonderwijs graduaat boekhouden Aalst. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
cursus multimedia.
Het is een andere formule geworden in plaats van 5 lessen zijn er nu telkens 8 en er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen beginners en gevorderden. reeks van 8 lessen op vrijdag van 9.30u tot 11.45u. Realisatie Schaubroeck NV 2008.

Contacteer ons