Meer resultaten voor Online cursussen

 
Online cursussen
 
Cursusnetwerk Online Cursussen en Workshops.
Home Online Cursussen en Workshops. Online Cursussen en Workshops. Op zoek naar een online cursus of workshop? Online leren en delen van kennis wordt via Internet steeds gemakkelijker en goedkoper maar vindt alles maar eens. Cursusnetwerk helpt je daarbij. Een deel van onze cursussen bestaat uit gratis zelfstudiemateriaal bij andere is professionele begeleiding beschikbaar. Naast ons eigen aanbod vind je op deze site ook cursussen van partners als LOI NHA Studieplan en NTI. Je eigen workshop of cursus aanbieden? Op deze site kun je ook je eigen online workshop of cursus aanbieden via onze online leeromgeving. Lees hier meer over de mogelijkheden.
Gratis cursussen online open courseware.
Home Gratis cursussen Gratis cursussen online. Het aanbieden van gratis online cursussen of open courseware zit in de lift. De Open Universiteit is hiermee als eerste in Nederland begonnen. Naast onderwijsinstellingen bieden ook vacaturesites als Carrièretijger en Intermediair gratis cursussen online aan. Wat is open courseware? De Open Universiteit is in het najaar van 2006 begonnen met plaatsen van lesmateriaal op internet. De 16 korte cursussen zijn bedoeld voor zelfstudie. Met de cursussen wil de Open Universiteit volwassenen verleiden om weer te gaan studeren.
Moved Temporarily.
Online cursussen Nederlands.
Fees and Course Information. Online Dutch Courses at University College Lond. Het talencentrum van University College London UCL biedt vijf online cursussen Nederlands voor anderstaligen. In Beginners Dutch 1 en Beginners Dutch 2 bouwt u een basiskennis op van het Nederlands. Halfgevorderden kunnen hun kennis van het Nederlands uitbreiden in de afstandscursussen Intermediate Dutch 1 en Intermediate Dutch 2 terwijl gevorderden hun talenkennis kunnen perfectioneren met de online cursus Advanced Dutch. Heeft u meer interesse in een gespecialiseerde leescursus Nederlands dan kunt u kiezen voor de online cursussen Vroegmodern Nederlands of Business Nederlands. Al onze cursussen worden volledig van op afstand gedoceerd via het internet.
Online cursussen op Leren.nl.
Ruim 60 online cursussen gratis en vrij toegankelijk. Opvallend goede sollicitatiebrief schrijven. Sollicitatiegesprek sturen in jóuw richting. Loopbaankeuzes Ontdek wat voor werk je echt wilt doen. Salarisonderhandeling met goed resultaat. Door de ogen van de recruiter. Hoe vind je een baan? Energie voor werk of studie. Rationele Effectiviteits Training RET. Burn-out herkennen en voorkomen.
Cursusoverzicht gratis cursussen Open Universiteit.
Wij hebben gratis cursussen in uiteenlopende vakgebieden. De cursussen geven op een laagdrempelige wijze een goede indruk van de opleidingen en het studeren bij de OU. De omvang varieert van zo'n 4 tot maximaal 28 uur studie. Klik op een titel voor meer informatie over de inhoud en duur van de cursus en start direct. Aanmelden is niet nodig. Een kennismaking met Spinoza Spinoza-reeks. Middelnederlandse letterkunde als literair erfgoed Spinoza-reeks. Cultureel erfgoed van Paleis Soestdijk tot Sinterklaas.
Cursussen Online cursus en thuisstudie aanbieders vergelijken.
Het probleem hierbij is dat je hier vaak geen certificaat van krijgt omdat de cursus niet door een officiële instelling aangeboden wordt. Voor onderwerpen waarin je jezelf slechts wilt verdiepen is een online cursus perfect. Bij betaalde online cursussen sta je vaak in contact met een docent of cursusleider. Via telefoon Skype of e-mail wordt op regelmatige basis de voortgang besproken. Het maakt voor de docent niet uit wanneer jij besluit om aan de cursus te werken. Als de cursus is afgerond kun je vaak een examen maken zodat je een officiële verklaring mag ontvangen. Deze examens zijn meestal op een echte locatie omdat het anders wel heel gemakkelijk kan zijn om te slagen.
De beste gratis opleidingen en cursussen online Lifehacking.
Geschreven door David Kers. Het is steeds makkelijker als je vanuit huis opleidingen of cursussen wilt volgen. Of dat nu is om je algemene kennis te vergroten je wilt bijspijkeren voor je werk of dat het een hobby betreft. Om een beetje overzicht in de wirwar van aanbieders te bieden zetten we de beste voor je op een rij.
Cursussen van de Bibliotheek.
Cursussen van de Bibliotheek. Volg een gratis cursus. Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau. Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat. Alle cursussen in deze categorie.
Cursusaanbod computercursus volgen SeniorWeb.
Met de Online Cursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo waar en wanneer het u schikt. Maak een keuze uit het cursusaanbod. Over iedere Online Cursus kunt u eerst meer informatie lezen. De Online Cursussen zijn gratis voor leden van SeniorWeb. Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap. Aan de slag met Facebook. Zet na deze cursus uw eerste stappen op Facebook. Maar weet ook waar u op moet letten als het gaat om veiligheid en privacy. Meer informatie Inloggen om cursus te starten.

Contacteer ons