Zoeken naar multimedia cursus

 
multimedia cursus
 
College of MultiMedia Opleidingen cursussen en trainingen in Media en Apple IT. College of MultiMedia Opleidingen cursussen en trainingen in Media en Apple IT.
Interactive Storytelling Modules PVP. Welkom bij College of MultiMedia. College of MultiMedia CMM Amsterdam verzorgt al sinds 1997 professionele opleidingen en cursussen in de diverse disciplines van multimedia digital marketing en IT. CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen en verzorgt daarnaast een groot aantal cursussen en trainingen voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk cursussen per categorie. Bezoek onze open dag! 21 mei open dag! Is de creatieve industrie iets voor jou?
CVO DE AVONDSCHOOL Multimedia.
Hoe maak ik een diapresentatie? Hoe zet ik mijn oude lps om naar mp3s? Hoe maak ik een videomontage? Dit zijn slechts enkele aspecten van de cursus Multimedia. Je ontdekt in deze cursus de vele mogelijkheden bij het werken met digitale fotos digitaal geluid en digitale video. Initiatie in de multimedia is de aangewezen instapmodule voor diverse audiovisuele richtingen. De lessen zijn zeer praktijkgericht. Stap voor stap leer je. multimediamogelijkheden in Windows 7. werking van digitale camera en scanner. fotos opslaan selecteren aanpassen en verbeteren. fotos van digitale camera en scanner opslaan op uw pc. fotos afdrukken via pc of online. fotos verzenden via mail. basishandelingen voor bewerking van digitale fotos. ordenen van digitale fotos.
Multimedia.
Wil je de mogelijkheden van je PC verder ontdekken? Foto muziek en video zijn dé sleutelwoorden van de cursus Multimedia. Hoe zet ik mijn prachtige vakantiefoto's op CD of op het internet? Hoe maak ik van mijn PC een heuse jukebox? Hoe brand ik muziek op een CD? Hoe voeg ik muziek toe aan mijn fotoreportages? Welke technieken bestaan er om foto's en video's tot leven te brengen? Samen met ervaren leerkrachten maak je kennis met verschillende soorten software en online diensten. Dit alles gekruid met handige tips en trucs! De cursus richt zich tot beginners in de wereld van de multimedia.
Multimedia All-in-One.
Verzamel en combineer beeld geluid en tekst. De cursus Multimedia All-in-one is bestemd voor wie creatief aan de slag wil gaan met beeld geluid en tekst. Dit is een logisch vervolg op de startersopleidingen PC initiatie PC internet. Na het volgen van de cursus beschik je over de kennis en vaardigheden om vlot en zelfstandig multimediamateriaal digitaal te verzamelen en te verwerken met tools zoals Pixlr Moovly Audacity Mindmeister. Vertrouwd zijn met het basisgebruik van de computer en het internet. Ontdek interessante weetjes over onze informatica cursussen.
Opleiding Web en multimedia Web print en multimedia opleidingen Syntra West.
Business Analist ICT Architect. Digitaal technisch bouwtekenaar voltijdse dagopleiding. Styling Make-up Artist voltijdse dagopleiding. Bedrijfskunde voor ingenieurs en technici. Werk efficiënt met uw Mac iPad of iPhone. Web print en multimedia 26. GIS en geo-ICT 3. Gaming en animatie 2. Reclame en publiciteit 3. Uitgeverij en nieuwsmedia 4. Web en multimedia 26. Web en multimedia Adobe Photoshop 3D-visualisaties gevorderd. Beleef de 3D-wereld met Adobe Photoshop en presenteer uw ontwerpen op een fotorealistische manier. Opleiding van 2 sessies. Cloudwerken met Google Drive workshop. Je wilt online samenwerken aan documenten en projecten? Dan biedt deze opleiding een oplossing. Opleiding van 2 sessies. Computergraphics en animaties maken met Cinema4D.
voorwaarden cursus Multimedia volwassenenonderwijs avondschool.
Help mijn huis werkt draadloos smart woning. ICT nascholing voor lesgevers. 1 jaar Creative Cloud Adobe 6499 Download procedure. Lesmoment Start Einde Pauze 10 min. Voormiddag 900 1200 1045. Namiddag 1300 1600 1445. Fotografie 4 lesuren Namiddag 1300 tot 1700 Avond 1800 tot 2200. Lichaamsverzorging Kapper en Fotografie 4 lesuren Avond 1825 2219. 16 jaar zijn uiterlijk op 31 december van het huidige jaar 15 jaar zijn op de inschrijvingsdatum en al twee verschillende leerjaren van het secundair onderwijs gevolgd hebben.
Cursus multimedia workshop.
Duur van de opleiding. U bent hier Opleidingen Computer Cursussen Multimedia workshop.
Interactive Multimedia Design IMD Traject van de Bachelor Informatiemanagement en Multimedia Thomas More.
Info voor toekomstige studenten. Home Ons Aanbod Informatiemanagement en Multimedia Interactive Multimedia Design IMD. Interactive Multimedia Design IMD. Schrijf je in Volg een openles Brochure. Informatiemanagement en multimedia IM. Bring your own device BYOD. Verkort traject Information Management Security. 32 15 36 92 20. Interactive Multimedia Design IMD. Traject van de Bachelor Informatiemanagement en Multimedia. Je hebt een passie voor digitale technologie en informatica en je wilt apps en websites ontwerpen.
Multimediaoperator CVO Horito.
Cursisten die alle modules van deze opleiding met succes afronden behalen het Certificaat Multimedia operator. Als je al een diploma secundair onderwijs hebt kan je een diploma secundair onderwijs Multimedia operator krijgen. Ook het Certificaat van Multimedia operator in combinatie met het Certificaat van Aanvullende Algemene Vorming Tweedekansonderwijs levert een diploma secundair onderwijs op.

Contacteer ons