Meer resultaten voor cursus medium

 
cursus medium
 
Sylvia De Laet.
Hoe in te schrijven? Per mail of telefonisch. Er dient een voorschot betaald te worden van 5000 euro om de inschrijving te bevestigen. De cursus kost 12500 euro incl. BTW en factuur per lesdag van 10u-16u30. Inbegrepen in de prijs zijn de cursus de kaarten ander materiaal buiten de pendel koffie thee of frisdrank. De cursus kan je steeds komen herhalen voor slechts 7500 euro per cursusdag. Er bestaat steeds de mogelijkheid om een privé-cursus aan te vragen met minimum 5 personen. Opleidingsschool voor paragnosten en mediums. Van januari tot en met september elke 2de of 3de zondag van de maand behalve juli en augustus.
Mediumcollege België School of Mystics.
Van filosofie tot stukken psychologie van oude mysteriën tot geschiedenis. Het is bijna onze plicht om mensen te inspireren. Workshop Medium en Healing Medium De workshop Medium en Healing-medium heeft als doel het kennismaken met de basiselementen van het mediumschap en het healing-mediumschap. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we waar je talenten liggen en wat op dit moment het beste bij je past. Aan het einde van de. Het MediumCollege organiseert in samenwerking met Enigma-certificering de healing-avonden. Gasten / geïnteresseerde zijn deze avonden van harte welkom. Als gast wordt u ontvangen in een fijne en ontspannen sfeer.
Cursus Mediumschap Trance-healing.
Here is my secret a very simple secret. It is only with the heart that one can see rightly. What is essential is invisible to the eye. De cursus Mediumschap Trance-healing is meer dan een cursus waarin je technieken leert en vaardigheden ontwikkelt. Het is een pad van transformatie van groeien in bewust Zijn. Mediumschap impliceert wellicht dat je medium wilt worden maar dat hoeft niet. In deze cursus leer je namelijk transparant zijn een kanaal zijn jeZelf zijn. Een kanaal voor de Lichtwereld. Door een zuiver contact met de Lichtwereld. als een holle boom. Of je dat vervolgens bent in een eigen praktijk in een corporate omgeving of achter de kassa bij een supermarkt maakt niets uit.
Opleidingen MediumCollege.
Bijna iedere cultuur had haar eigen mysteriescholen. Vanaf jonge leeftijd werd men opgeleid om de aloude kennis over te dragen. Binnen deze 3-jarige opleiding trachtten wij zoveel mogelijk kennis over te dragen waarbinnen de Lees meer. Opleiding Medium 1ste jaar Het mediumschap is veel meer dan een aangeboren talent gave of aanleg. Door met elkaar te trainen leer je de basis technieken zodat je altijd bij informatie kunt. je chakras besturen en de energie op de juiste manier te gebruiken zodat je sneller en zorgvuldiger kunt werken.
Home MediumCollege.
We leren zowel solidair als in groepsvorming onze Magie in te zetten ten gunste van een ander of een bevolkingsgroep. Workshop Medium en Healing Medium. De workshop Medium en healing medium heeft als doel het kennis maken met de basis elementen van het mediumschap en het healing mediumschap en is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we tijdens de workshop waar je talenten liggen en wat op dit moment het beste bij je past. MEDIUM HEALINGMEDIUM TAROT ASTROLOGIE PARAGNOST OUDE MAGIE DIERENHEALING. Het paranormale vakgebied werd in het verleden onderwezen in de zo geheten mysterie scholen of individueel door een medicijnman of vrouw of door een medium.
Medium Catrina www.medium-catrina.be.
En die mogen mij ook niet bellen wel met hun ouders zonder ouders dat doe ik niet! dat is ook bekend van mij al jaren. Net zo goed als een cursus medium is ook niet mogelijk je bent ermee geboren of niet. Heel makkelijk om mensen te verzamelen en voorliegen dat is niet mijn stijl ik doe niet mee aan die flauwekul. Ik zal hier geen vrienden mee maken met de waarheid maar ik hou van eerlijk en oprecht net als u Ik ga met mensenlevens om en gevoelens van de medemens mijn taak is serieus! zonder kaarten en pendel en gluurbol. En wie dit niet bevalt zoekt maar een kaartlegger dan ben je bij mij aan het verkeerde adres.
Medium Jaco Elken Opleidingen workshops en consulten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Schrijf je direct in. Academie voor opleidingen Mediumschap Trance Healing Medium Trance Healing Therapeut en Paramedisch Medium. Op deze website vindt u alle informatie over de korte beroepsopleidingen Mediumschap Trance Healing Basis Mediumschap Trance Healing Verdieping Transformatie Medium Trance Healing Therapeut van medium Jaco Elken. U krijgt antwoord op vragen als Wat is een medium Wat doet een medium Hoe kan ik leren in contact te komen met de spirituele wereld en wat moet ik allemaal leren om een goed medium te kunnen zijn? Maar ook informatie over medium en/of healing consulten en natuurlijk de inmiddels bekende diepgaande therapeutische medium consulten en demonstraties van Medium Jaco.
Mediumschap Trance Healing I Basis.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Schrijf je direct in. Opleiding Mediumschap Trance Healing I Basis. Als je als medium wilt werken is de healing energie ook aanwezig. Wil je werken als professioneel healer zal je vaak de boodschappen van de gidsen mogen doorgeven. In de opleiding Mediumschap Trance Healing I basis maken we die combinatie. In het eerste deel van de opleiding zal jouw alle ins en outs van het basis mediumschap alsmede alle ins en outs van de basis trance healing gegeven worden. Je hoeft ze niet meer apart van elkaar eigen te maken.
Home.
Ook behaalde José haar CSNUt met de Certificaten voor Demonstratie Mediumschap en Public Speaking op het Arthur Findlay College. Verder werkt zij als Medium en docent mediumschap op verzoek elders in Nederland. Wat is een Medium? Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die wereld bestaat. Een medium is iemand die zich openstelt via zijn of haar innerlijke zintuigen zodat overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen. Verhalen en feiten uit het Verleden of uit het Nu. Dit communiceren met andere werelden met andere frequenties kan in principe iedereen leren. Iedereen kan innerlijk zien weten horen voelen en zelfs proeven of ruiken. Het vergt echter wel veel oefenen om hier goed in te worden.

Contacteer ons