Op zoek naar opleiding Media?

 
opleiding Media
 
Media en Entertainment Business Professionele Bachelor Thomas More.
Achter deze boeiende en ontspannende wereld schuilt echter ook een keiharde business. Uitzendrechten verwerven een zo groot mogelijk publiek bereiken adverteerders overtuigen contracten afsluiten In de opleiding Media en Entertainment Business leer je de media en entertainmentsector vanuit commercieel standpunt begrijpen. Je leert met andere woorden hoe je met media maken en met entertainment geld kan verdienen. En de beste manier om dat te leren begrijpen is het ook te doen zelf een mediaproduct ontwikkelen en er een publiek voor zoeken. Media en Entertainment is een opleiding voor ondernemende studenten die creativiteit commerciële feeling en communicatievaardigheden aan elkaar weten te koppelen. Een profiel waar alle mediabedrijven communicatiebureaus en grote merknamen reikhalzend naar uitkijken.
Master communicatiewetenschappen mediastudies Opleidingsinfo Universiteit Antwerpen.
academische bachelor in de sociologie. academische bachelor in de politieke wetenschappen. academische bachelor in de politieke en sociale wetenschappen. NL bachelor algemene sociale wetenschappen. NL bachelor communicatie en informatiewetenschappen. NL bachelor Communication and Media. NL bachelor media en cultuur. andere academische bachelors en masters in de humane wetenschappen. professionele bachelor in het bedrijfsmanagement. professionele bachelor in het communicatiemanagement. professionele bachelor in het office management Cross Media Management. professionele bachelor in de journalistiek. professionele bachelor in het sociaal werk. professionele bachelor in in de toegepaste psychologie.
Onderwijskiezer.
Deze opleiding leert je de media en entertainmentwereld kennen. Je leert over de achterliggende business zoals uitzendrechten verwerven een zo groot mogelijk publiek bereiken adverteerders overtuigen contracten afsluiten. Je leert met andere woorden hoe je met media maken en met entertainment geld kan verdienen. En de beste manier om dat te leren begrijpen is het ook te doen zelf een mediaproduct ontwikkelen en er een publiek voor zoeken. Media en Entertainment is een opleiding voor studenten die creativiteit commerciële feeling en communicatievaardigheden aan elkaar weten te koppelen.
Opleiding Social media en mobile Audiovisuele en nieuwe media opleidingen Syntra West.
Opleiding van 2 sessies. Marketing en communicatie voltijdse dagopleiding. Marketing en communicatie een onafscheidelijk duo! Opleiding van 1 jaar. Marketing en social media consultant voltijdse dagopleiding. Social Media for professionals! Expert worden in marketing én social media! Opleiding van 1 jaar. Help bedrijven om strategisch gebruik te maken van social media en hen op weg zetten om social media te integreren in hun marketing en communicatieplan! Opleiding van 1 jaar. Social media berichten monitoren met Hootsuite gevorderd. Met Hootsuite maak je het jou voortaan nog gemakkelijker om verschillende social media accounts op elkaar af te stemmen en deze doelmatig te beheren. Opleiding van 2 sessies. Social media uw organisatie op Facebook gevorderd.
Mediaschool Fotografie film en ICT.
Je kan kiezen tussen groepslessen of een thuisstudie. Op verschillende momenten doorheen het jaar kan je starten met een groepsles. De cursussen gaan door in onze campussen die verspreid zijn over heel Vlaanderen. Je krijgt er les van professionele en ervaren docenten. Je kan elke dag van het jaar starten met je opleiding. Het cursuspakket wordt je thuis bezorgd. Je studeert op je eigen tempo.
Opleiding Social Media Marketing.
Home / Opleiding / Opleiding Social Media Marketing.
Groenplaats.
Hoe ziet de opleiding eruit? Hoe ziet de opleiding eruit? Waar heb je les? Hoe ziet de opleiding eruit? Je opleiding in vogelvlucht. Cross Media Management is een verbeeldend merk waarbij het allemaal draait om creativiteit originaliteit en intuïtie. Het is een van de vier richtingen waarin je als professionele bachelor Office Management kan afstuderen. Er is geen gemeenschappelijk jaar voorzien. Je beslist dus meteen bij de start welke richting je inslaat. Naast algemene basisvakken trakteren we je op een uitgebreid pakket specialisatievakken in online communicatiemanagement. Een derde belangrijk onderdeel van je opleiding vormen de expert classes.
Grafische en Digitale Media AP Hogeschool Antwerpen.
Home / Wetenschap en Techniek / Opleidingen / Grafische en Digitale Media. Grafische en Digitale Media. Schrijf je nu in. Als student Grafische en Digitale Media werk je dagelijks met verschillende vormen van media. Je ontwerpt websites en blogs of specialiseert je in het design van gedrukte media kranten tijdschriften boeken folders verpakkingen en nog zo veel meer. Veel van onze studenten zijn creatief bezig willen fotos digitaal bewerken en documenten of websites opmaken. Sommige studenten willen eerder de technische aspecten onder de knie krijgen om een productieproces te kunnen leiden. Nog anderen zijn dan weer eerder commercieel aangelegd.
Grafische en digitale media Arteveldehogeschool Gent.
Apps ontwikkelen websites ontwerpen advertenties vormgeven foto's maken en bewerken de commerciële en financiële kant van een grafisch bedrijf doorgronden of zelf een zaak opstarten? Waar je ook van droomt binnen de grafische en digitale media deze opleiding is dé springplank voor je carrière! Je hoeft geen tekenaar of kunstenaar te zijn maar je bent wel gepassioneerd door creativiteit en techniek. Ontdek wat we van jou verwachten. Het eerste semester is gemeenschappelijk. Daarna kies je een afstudeerrichting en ten slotte een keuzetraject. Zo verloopt je opleiding. Welke vakken krijg je? De normale opleiding duurt 3 jaar. Het programma hangt af van je afstudeerrichting en latere keuzetraject.
Opleiding Media Redactie Taal Media ICT opleidingen Syntra Brussel.
Beauty Sport Gezondheid 39. Bloemen Planten Tuinen 12. Management Financiën en HRM 10. Taal Media ICT 15. Informatica Grafische Audiovisuele technieken 10.

Contacteer ons