Meer resultaten voor Marketing studeren

 
Marketing studeren
 
Marketing Karel de Grote Hogeschool.
Of toch maar Sportmarketing? Een flink stuk van je studiepakket stel je zelf samen. En in je 3de jaar volgt the real thing een verdiepend ervaringstraject met keuze uit Retail Shopmanagement Startup Marketing en Online Marketing Project. In het keuzetraject Startup Marketing leer je niet alleen denken en durven maar ook doen! Interessante en inspirerende gastsprekers geven je alle tips en tricks om jouw plan tot een fantastisch einde te brengen. Bekijk meer foto's van het keuzetraject Startup marketing. Feedback met de regelmaat van de klok. Wij geven tijdig en snel feedback jij kan bijsturen en opbouwen. Het academiejaar is opgesplitst in 4 periodes van 8 weken 6 weken les 1 week examenvoorbereiding en 1 week examens.
Bedrijfsmanagement Marketing AP Hogeschool Antwerpen.
Home / Management en Communicatie / Opleidingen / Bedrijfsmanagement Marketing. Schrijf je nu in. Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Marketing is dé opleiding voor jou omdat jij graag en vlot omgaat met mensen. Communiceren zit in je genen. Je hebt commerciële flair en wilt ook later graag een job vol afwisseling creativiteit actie en dynamiek. Je houdt van goed doordachte producten die precies afgestemd zijn op de noden van consumenten en je wilt meedraaien in een marketingteam dat beslist hoe die producten in de markt gezet worden. Marketing is een afstudeerrichting van de bachelor Bedrijfsmanagement.
Marketing Hogeschool Gent.
Faculteit Natuur en Techniek. Faculteit Bedrijf en Organisatie. De afstudeerrichting marketing is een brede maar tegelijkertijd zeer diepgaande en zeer boeiende praktijkgerichte opleiding. Marketing is de drijfveer van elke onderneming. Marketing zorgt ervoor dat producten en diensten succesvol op de markt worden gelanceerd. Dat ze succesvol blijven. Dat ze koopbaar en verkoopbaar zijn. Marketing maakt van producten merken. Marketing zorgt dat merken afgestemd zijn op de behoeften. Dat ze efficiënt gedistribueerd worden.
Marketing Afstudeerrichting van de Bachelor Bedrijfsmanagement Thomas More.
Als marketeer van de toekomst maak je kennis met nieuwe werkvormen en trends content marketing digital marketing brand activation social media experience marketing e-commerce viral marketing en instore marketing. Naast strategische vakken hebben we ook oog voor het creatieve aspect van de job creatief schrijven ontwerpen het komt allemaal aan bod. Je toekomst is verzekerd! Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar gedreven marketeers die het verschil kunnen maken. Jij hebt alle troeven om te schitteren in je job inzicht in de markt en in klantbehoeften commerciële flair communicatievaardigheden management skills en kennis van de allernieuwste marketingtechnieken. Je kunt aan de slag als sales manager account executive marktonderzoeker marketinganalist enz.
Marketing Arteveldehogeschool Gent.
Je drukt je vlot uit en hebt aanleg voor talen? Duik in de wereld van consumenten promotie en reclame en kies voor de afstudeerrichting Marketing. Wat leer ik tijdens deze opleiding? Gewapend met de modernste communicatie en informatietechnieken stippel je commerciële strategieën uit. Onder andere business-to-businessmarketing internationale en direct marketing sales inkoop en reputation management en e-commerce staan op het programma. Na je studies maak je het als commerciële medewerker in kleine tot grote bedrijven marktonderzoeker sales of inkoopverantwoordelijke of communicatiemedewerker. Klik hier om het programma te bekijken.
Marketing UCLL.
Verder studeren na je bachelor. Enkele feiten en cijfers. Heverlee 22 april 2017. Diepenbeek 06 mei 2017. In de bacheloropleiding Bedrijfsmanagement afstudeerrichting Marketing krijg je een bedrijfseconomische vorming met een uitgesproken focus op marketing. Commercieel denken en werken dat lijkt je wel wat? Ben je geboeid door de wereld van verkoop en marketing? Heb je een grote belangstelling voor social media en andere vormen van communicatie? Producten of diensten uitbouwen tot een sterk merk zit je als gegoten?
Howest.be Bachelor Bedrijfsmanagement Marketing.
Waarom Marketing studeren aan Howest? Marketing aan Howest houdt bewust alle opties open. Ben je rad van tong? Vertoef je soms op een roze wolk van wilde ideeen? Zie je wel eens marketingcampagnes waarbij je opstond en dacht geniaal dat wil ik ook kunnen? Wil jij een digitale mediacampagne voor een bedrijf uitschrijven een geweldige actie ontwikkelen binnen de entertainment-industrie je eigen event opzetten of een creatieve internationale marketingcampagne voor de Europese markt uitwerken? De klassieke 4 Ps van marketing gaan al jaren mee.
Onderwijskiezer.
Specialisatietraject van 51 stp. Verdiepingstraject van 51 stp. Specialisatietraject van 51 stp. Specialisatietraject van 51 stp. UC Leuven-Limburg Campus Diepenbeek. Katholieke Hogeschool VIVES Campus Kortrijk. Hogeschool Gent Campus Schoonmeersen. Hogeschool Gent Campus Aalst. Instellingen die de opleiding organiseren zonder keuzetrajecten. Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen Campus Meistraat. Karel de Grote Hogeschool Stadscampus Groenplaats. In de pba Bedrijfsmanagement is geen gemeenschappelijk eerste jaar voorzien. Je kiest dus van bij de start een afstudeerrichting. Thomas More Campus Geel. Thomas More Campus Mechelen De Vest. Odisee Campus Dirk Martens Aalst.
Een afstudeerrichting van de Bachelor in het Bedrijfsmanagement. PXL.
Voor de opleidingen die niet door UHasselt worden aangeboden werken we samen met KU Leuven. Bekijk hier de mogelijkheden. In een KMO of multinational. specialist digitale marketing sociale media mobile marketing SEO. specialist direct en interactive marketing. Je eigen zaak opstarten. Na je studies heb je heel wat tewerkstellingsmogelijkheden. Ofwel ga je aan de slag in een KMO of multinational. als marketeer waarbij jij de marketingmix mee bepaalt. als verkoper of als inkoper. als specialist in digitale marketing social media marketing mobile marketing SEO e-commerce e-mailmarketing. als specialist in direct en interactive marketing. Maar je kan ook tewerkgesteld worden. in een marktonderzoeksbureau waar je aan marktonderzoek doet. in een reclamebureau waar je mee werkt aan reclamecampagnes voor bedrijven.
afstudeerrichting marketing VIVES.
verkorte studieroute marketing sales management. verkorte studieroutes office management. verkorte studieroute Human Resources Management. verkorte studieroute Management Assistant. verkorte studieroute Medical Office Manager. Bachelor in het bedrijfsmanagement afstudeerrichting marketing aan VIVES Zuid. Eigenlijk doen bedrijven twee dingen ze maken goederen of leveren diensten en ze brengen die op de markt. Met andere woorden ze produceren en ze doen aan marketing. Dat laatste is meer dan alleen maar verkopen. Het verschil tussen marketing en verkoop omvat een maatschappij waarin consumenten kunnen kiezen uit allerlei producten en diensten die nauwkeurig op hun wensen en behoeften zijn afgestemd in plaats van een maatschappij waarin de mensen die keuzes niet of nauwelijks hebben.

Contacteer ons